MEZZANIELLE LARDIATE.
____________________________________
Pe ddoje perzone:
200 gr. ‘e mezzanielle spezzate a mmano
1 cucchiaro ‘e uoglio ‘auliva
Meza cepolla piccerella
100 gr. ‘e lardo
200 gr. ‘e pummarole
‘na ponta ‘e cerasiello (si ve piace)
Vasenicola
Pecurino rattato
Allacciate ‘o llardo finu fino e ffacitelo rusulà dint’a ‘na tiella cu ‘nu cucchiaro d’uoglio, ‘a cepolla tagliata fina e ‘o cerasiello.
Aunitece ‘e ppummarole, ‘o ssale e ffacite cocere pe ‘na ventina ‘e minute.
Mettite a ccocere ‘a pasta e quanno è ccotta sculatela e ammiscatela dint’â tiella cu ‘a sarza, ‘a vasenicola e ‘na bbella rattata ‘e furmaggio.
Salute!
di Gianna Caiazzo.
____________________________________
____________________________________
____________________________________
Pe ddoje perzone:
200 gr. ‘e mezzanielle spezzate a mmano
1 cucchiaro ‘e uoglio ‘auliva
Meza cepolla piccerella
100 gr. ‘e lardo
200 gr. ‘e pummarole
‘na ponta ‘e cerasiello (si ve piace)
Vasenicola
Pecurino rattato
Allacciate ‘o llardo finu fino e ffacitelo rusulà dint’a ‘na tiella cu ‘nu cucchiaro d’uoglio, ‘a cepolla tagliata fina e ‘o cerasiello.
Aunitece ‘e ppummarole, ‘o ssale e ffacite cocere pe ‘na ventina ‘e minute.
Mettite a ccocere ‘a pasta e quanno è ccotta sculatela e ammiscatela dint’â tiella cu ‘a sarza, ‘a vasenicola e ‘na bbella rattata ‘e furmaggio.
Salute!
di Gianna Caiazzo.
____________________________________
____________________________________
Nessun commento:
Posta un commento